Gebruder
KvarnerFacebookAutostop
Zamjenska vozila

O nama


Gebruder d.o.o. je osnovan 03. prosinca 1993 godine kao porodična firma vođena voljom, entuzijazmom i potrebama otvaranja auto servisa i vulkanizerske radnje na ovim prostorima. Danas zapošljavamo 20 djelatnika i bavimo se sljedećim djelatnostima:
  • Auto servis
  • Vulkanizerstvo (automobilski, kamionski i traktorski program)
  • Trgovina autodijelova
  • Prodaja rezervnih dijelova
  • Transport
  • IskopGebruder d.o.o. je dio AUTO STOP mreže servisa i usmjeren je novim izazovima, ali uvijek okrenut tržištu i potrebama korisnika vozila i servisnih usluga.Mi radimo sve za Vaš auto.

Gebruder d.o.o. je u potpunosti zaokružio uslužni program, od mehanike i vulkanizacije preko računalne dijagnostike. Tokom dugogodišnjeg djelovanja uspješno smo se prilagođavali sve zahtjevnijem tržištu, kako po pitanju robe tako i po kvaliteti pružanja usluga.
 

Gebruder d.o.o. servis automobila pruža prvoklasnu uslugu i prihvatljive cijene za sve vrste vozila kao i vrhunsku kvalitetu rezervnih dijelova. Koristimo se najnovijom tehnologijom i alatima - PROFESIONALNO, BRZO I POVOLJNO.

Profitirajte zahvaljujući našem profesionalnom pristupu kod održavanja, servisiranja i popravaka vašeg limenog ljubimca. Naši stručnjaci su vrhunski školovani i imaju pristup tehničkim podacima i tijekovima održavanja Vašeg osobnog vozila te se koriste najnovijim alatima i tehnologijama. Prvoklasna usluga i prihvatljive cijene te kvaliteta koju si svatko može priuštiti - Vaš Gebruder Bizovac.

 

Newsletter


Servisne usluge
Vulkanizer
Načini plaćanja